YH-utbildning

Yrkeshögskolan är en framgångsrik och snabbt växande utbildningsform som är framtagen för att leda till jobb. 93 % av dem som tar en YH-examen har jobb inom sex månader efter examen.

Fler och fler branscher får upp ögonen för YH-utbildning, som ett effektivt sätt att få tillgång till skräddarsydd kompetens. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) beviljar statsbidrag och kvalitetsgranskar utbildningarna. Läs gärna mer på www.myh.se!

Behöver du hjälp att ansöka om, starta eller driva en yrkeshögskoleutbildning? Eller vill du bara veta hur yrkeshögskolan fungerar?

Efter närmare 15 års erfarenhet av att utveckla och leda både yrkeshögskoleutbildningar och andra utbildningsprojekt, har jag skaffat mig en gedigen kunskap om yrkeshögskolan. Oavsett om du planerar att ansöka om statsbidrag för en YH-utbildning, precis har fått en utbildning beviljad eller har behov av att utveckla kvalitén i din utbildning kan jag hjälpa till! Jag kan även rycka in som tillfällig utbildningsledare vid arbetstoppar, personalbyten etc.

Vill du veta mer om YH-utbildningar?

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.